Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Τα πράσινα κολωνάκια στην οδό Διαμαντίδη και το χρέος του Δήμου Κορυδαλλού που ισοδυναμεί με 100 πολυτελή διαμερίσματα των 300.000 ευρώ έκαστο!!!


Το Πάμε Αλλιώς δεν είναι αντίθετο με την απελευθέρωση των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων της πόλης από τα αυτοκίνητα και τα τραπεζοκαθίσματα προκειμένου τα πεζοδρόμια να αποδοθούν επιτέλους εκεί που ανήκουν: στους πεζούς συμπολίτες μας,που δεινοπαθούν καθημερινά από το παράνομο παρκάρισμα και τις παράνομες καταλήψεις των τραπεζοκαθισμάτων.Επομένως η τοποθέτηση των πράσινων στήλων(εμποδίων στο παρκάρισμα)είναι μία λύση , μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα. Άς δούμε όμως τι συμβαίνει π.χ. στην οδό Διαμαντίδη.

Τα αυτοκίνητα παρκάρουν στο οδόστρωμα,εμποδίζοντας την απρόσκοπτη κυκλοφορία,αλλά και την διέλευση των πεζών.


Ορισμένοι οδηγοί παρκάρουν μόνιμα στο πεζοδρόμιο της πλατείας!!!



Άλλοι παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο και πίσω από τα πράσινα κολωνάκια!!!



Αλλοι έχουν περιφράξει τα πεζοδρόμια!!!


Και άλλοι περιφράζουν με την βοήθεια του Δήμου!!!

Να τι σχολιάζει ο Περιπατητής
Μπορεί το ύψος του χρέους του Δήμου Κορυδαλλού να ξεπερνά την φαντασία του μέσου Δημότη, μπορεί όμως άν κάποιος είναι άνθρωπος της πιάτσας να αντιλαμβάνεται ότι αυτό ισοδυναμεί με πάνω από 100 πολυτελή διαμερίσματα των 300 ευρώ έκαστο,αλλά όλοι μα όλοι , απορούν με την κατάσταση νιρβάνας στην οποία έχουν περιπέσει οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας.Οι κύριοι αυτοί αντί να εργάζονται γιά να μειώσουν το τεράστιο έλλειμα, φυτεύουν σιδερένια κολωνάκια, αμφιβόλου χρησιμότητας, με άγνωστο κόστος κατά μήκος της οδού Διαμαντίδη, πράσινου χρώματος...
Πάλι έργα βιτρίνας, εν όψει των εκλογών, πάλι πρώτο μέλημα καθίσταται ο εξωραισμός του κέντρου, ενώ άλλες τεράστιες περιοχές του Κορυδαλλού μαραζώνουν από την εγκατάλειψη.Έτσι αντιλαμβάνονται οι παροικούντες του Δημαρχείου της Γρηγορίου Λαμπράκη την ανάπτυξη του πρασίνου.Πράσινα κολωνάκια τη στιγμή που ξεριζώνουν δέντρα.
Μιά σκέψη σιγά-σιγά αρχίζει να ωριμάζει στα μυαλά των δημοτών, ότι δηλαδή τα επόμενα χρόνια θα υποφέρουν όσο ποτέ άλλοτε , ότι θα πληρώσουν τις σπατάλες και τα άχρηστα έργα βιτρίνας και ότι αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση η ζωή τους θα είναι πολύ χειρότερη από τη σημερινή.
Αφού λοιπόν κάποιοι αποφάσισαν χωρίς λογική και χωρίς ... να δημοσιοποιούν ποτέ τα κοστολόγια της σπατάλης και του δανεισμού από ιδιωτικές τράπεζε, αφού ποτέ δεν εγκαλούνται, ούτε ως ηθικοί αυτουργοί λαθών και παραλείψεων σε βάρος του δημοτικού ταμείου , ήρθε ο καιρός να πάνε τουλάχιστον σπίτια τους.
Στις δημοτικές εκλογές του Φθινοπώρου πρέπει να πάρουν την απάντηση, άλλωστε οι σελίδες της ιστορίας δεν καταγράφουν τα περιττά, ούτε κάν στο περιθώριό τους.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: