Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ .Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ δεν γνώριζε... και ο Υφυπουργός αρρώστησε ...Ο Υπουργός, κ. Σουφλιάς;


Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα γιά την κατεδάφιση του ΚΥΤ πήγε χθές με τρία πούλμαν γεμάτα από κόσμο στο ΥΠΕΧΩΔΕ και ζήτησε να εφαρμοσθεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Ο Γενικός Γραμματέας στην αρχή δεν ήξερε γιά το ραντεβού !!! και δεν εμφανιζόταν.Στην συνέχεια και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων ότι θα κλείσουν την Πανόρμου,εμφανίστηκε γιά να δηλώσει ότι δεν γνωρίζει το θέμα!!!Γι΄αυτό και ζήτησε αναβολή γιά την Τετάρτη με τον υφυπουργό κ. Καλογιάννη.

Το ραντεβού δεν το ήξερε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ... Τότε γιατί μας υποδέχθηκαν τόσες αστυνομικές δυνάμεις στην είσοδο του Υπουργείου?

Στο ραντεβού δεν ήρθαν ο Νομάρχης Πειραιά, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,κ.Λιντζέρης και κ.Νιώτης και οι βουλευτές της Ν.Δ.Λέτε να ήξεραν κάτι?

Το βράδυ της Δευτέρας,16-3-2009 συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα και αποφάσισε να ενημερώσει τους Κορυδαλλιώτες/σσες γιά το ραντεβού της Τετάρτης με τον Υφυπουργό ΠΕΧΩΔΕ , κ. Καλογιάννη , και να ζητήσει την μαζική συμμετοχή τους.Αργά το βράδυ μάθαμε τηλεφωνικά ότι το ραντεβού ματαιώθηκε λόγω ασθένειας του Υφυπουργού...

Τα συμπεράσματα δικά σας. Θα επανέλθουμε σύντομα.
Διαβάστε και στο
http://mirmigi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: