Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Όλοι/ες την Παρασκευή, 3-4-2009, ώρα 9 πμ στην Παράσταση- Διαμαρτυρία στο ΥΠΕΧΩΔΕ γιά το ΚΥΤ της ΔΕΗ στο Σχιστό Κορυδαλλού.


Η Αφίσσα που είχε κυκλοφορήσει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα την Άνοιξη του 2004

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «Πάμε Αλλιώς» , μέλος της Συντοντιστικής Επιτροπής Αγώνα


Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην συγκέντρωση της Παρασκευής,3 Απριλίου 2009, στις 9 πμ.,έξω από το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της ΔΕΗ,γιά να πάμε με πούλμαν στον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και να απαιτήσουμε την άμεση κατεδάφιση του ΚΥΤ

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ «Πάμε Αλλιώς» καλεί όλους/ες του πολίτες/σσες του Άνω-Κάτω Κορυδαλλού να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να επιβάλλουμε την νομιμότητα.
Σήμερα,πέντε χρόνια μετά την εγκατάσταση του ΚΥΤ, και με δεδομένες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, που το κρίνει παράνομο, αυθαίρετο και κατεδαφιστέο,επιβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση μαζικών φορέων,συλλογικοτήτων,δημοτικών κινήσεων και ενεργών πολιτών γύρω από την Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα γιά να κατεδαφιστεί το ΚΥΤ της ΔΕΗ στο Σχιστό Άνω Κορυδαλλού.
Τόσο ο νυν Δήμαρχος,Σ. Κασιμάτης, όσο και ο Νομάρχης Πειραιά και οι Βουλευτές της περιοχής, θα πρέπει ν΄αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συγκρουστούν ακόμη και με συμφέροντα και εξουσίες γιά να εφαρμοστεί η νομιμότητα,εάν ΔΕΗ και ΥΠΕΧΩΔΕ δεν συμμορφωθούν άμεσα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. γιά να απαλλαγεί η περιοχή από το ΚΥΤ και να παραμείνει δασική, χώρος πρασίνου και αναψυχής Διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι γιά το οικολογικό έγκλημα στην περιοχή μας .

Όχι άλλη ανοχή. Η περιοχή είναι και θα παραμείνει Δασική

Δεν υπάρχουν σχόλια: