Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ "Πάμε Αλλιώς'' Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα



Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην συγκέντρωση της Δευτέρας ,16 Μαρτίου 2009 στις 9 πμ.,έξω από το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της ΔΕΗ,γιά να πάμε με πούλμαν στον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και να απαιτήσουμε την άμεση κατεδάφιση του ΚΥΤ

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ «Πάμε Αλλιώς» καλεί όλους/ες του πολίτες/σσες του Άνω-Κάτω Κορυδαλλού να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να επιβάλλουμε την νομιμότητα.

Μετά και την με αριθμό 89 απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που εκδόθηκε στις 15-12-2008, όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Aγώνα γιά την κατεδάφιση πλέον του Κ.Υ.Τ της ΔΕΗ στο Σχιστό Άνω Κορυδαλλού-Λατομεία,αποφασίσαμε την κλιμάκωση του αγώνα .
Καλέσαμε συγκέντρωση-ενημέρωση των μαζικών φορέων Κορυδαλλού γιά να συμμετέχουν στην Επιτροπή και ζητήσαμε την συμπαράσταση των Βουλευτών της περιοχής και του Νομάρχη Πειραιά.
Μετά τις συναντήσεις αυτές,στις 4-3-2009, αποφασίσαμε ομόφωνα όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα να προχωρήσουμε σε διαμαρτυρία προς τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ με την μαζική συμμετοχή των ενεργών πολιτών και των μελών και εκπροσώπων φορέων του Κορυδαλλού,την Δευτέρα ,16 Μαρτίου 2009 στις 9 πμ.,έξω από το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της ΔΕΗ,γιά να πάμε με πούλμαν στο Υπουργείο. Εχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος όλοι οι βουλευτές της περιοχής, ο Νομάρχης Πειραιά και το Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Σήμερα,πέντε χρόνια μετά την εγκατάσταση του ΚΥΤ, και με δεδομένες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, που το κρίνει παράνομο, αυθαίρετο και κατεδαφιστέο,επιβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση μαζικών φορέων,συλλογικοτήτων,δημοτικών κινήσεων και ενεργών πολιτών γύρω από την Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα γιά να κατεδαφιστεί το ΚΥΤ της ΔΕΗ στο Σχιστό Άνω Κορυδαλλού.
Τόσο ο νυν Δήμαρχος,Σ. Κασιμάτης, όσο και ο Νομάρχης Πειραιά και οι Βουλευτές της περιοχής, θα πρέπει ν΄αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συγκρουστούν ακόμη και με συμφέροντα και εξουσίες γιά να εφαρμοστεί η νομιμότητα,εάν ΔΕΗ και ΥΠΕΧΩΔΕ δεν συμμορφωθούν άμεσα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. γιά να απαλλαγεί η περιοχή από το ΚΥΤ και να παραμείνει δασική, χώρος πρασίνου και αναψυχής Διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι γιά το οικολογικό έγκλημα στην περιοχή μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: