Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η απάντηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ στην επιστολή της Καίτης Κυλάκου.




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
  Προςκα Καίτη ΚυλάκουΥποψήφια Δήμαρχο ΚορυδαλλούΕπικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Πάμε Αλλιώς» 

 Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος αναφορικά με τις ανακοινώσεις του κου Δημόπουλου (πρώην αντιδημάρχου) έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. (Α.Μ.) καταβάλει κάθε προσπάθεια συνεργαζόμενη με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή κάθε Δήμου προκειμένου να λύνονται όλα τα τυχόν προβλήματα που αναπόφευκτα δημιουργούνται εξαιτίας των εργασιών κατασκευής του ΜΕΤΡΟ.

 Μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ένας από τους μέχρι χθες συνομιλητές μας (εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου) για τη λύση των οποιονδήποτε προβλημάτων μιλά σήμερα για «έγκλημα» εναντίον του περιβάλλοντος και της πόλης του Κορυδαλλού που θα συντελεστεί δήθεν εκ μέρους της Α.Μ. 

Όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο η Πλατεία Ελευθερίας ώστε να μη θίγεται καθόλου η λειτουργία των καταστημάτων που βρίσκονται σε αυτήν. Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λειτουργούν άψογα χωρίς ουσιαστική όχληση για τους κατοίκους. Έχει ολοκληρωθεί σχεδόν η εκσκαφή του Σταθμού χωρίς να έχει δημιουργηθεί κανένα περιβαλλοντικό θέμα ή σοβαρή όχληση προς τους κατοίκους, είμαστε δε πολύ αυστηροί στην τήρηση όλων των περιβαλλοντικών όρων που προβλέπονται από τη σύμβαση και τους Νόμους. Κατά τη διάρκεια του επόμενου χρονικού διαστήματος έως την ολοκλήρωση του έργου θα συνεχίσουμε να τηρούμε με μεγάλη αυστηρότητα τους περιβαλλοντικούς όρους και θα είμαστε πάντα στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής αλλά και των απλών πολιτών και κινήσεων για να διορθώσουμε οτιδήποτε προκαλέσει οποιαδήποτε όχληση. Τα προϊόντα εκσκαφών και όχι «απόβλητα» (όπως αναφέρεται στην επιστολή σας) τα οποία προβλέπεται από τη μελέτη του έργου να απομακρύνονται από το εργοτάξιο της πόλης σας θα μεταφέρονται με σκεπασμένα επιμελώς φορτηγά και θα αποθέτονται σε εγκεκριμένους χώρους όπως γίνεται μέχρι σήμερα ή δε όχληση που θα προκαλούν δεν θα είναι μεγαλύτερη από τη σημερινή που σκάβεται το φρέαρ του σταθμού. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Α.Μ. δεν έχει καταρτίσει καμία σύμβαση  με τον Δήμο Κορυδαλλού, (όπως αναφέρεται στην επιστολή σας) απλώς έχει έλθει σε συνεννόηση μαζί του και προσπαθεί να ικανοποιήσει κάθε αίτημα που είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί εντός της σύμβασης  του έργου τηρώντας πάντα τη νομιμότητα.
 Επίσης θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ο κ. Δημόπουλος ως πρώην αντιδήμαρχος μαζί με τον Δήμαρχο είχε την επαφή με την Α.Μ. για τη συζήτηση και λύση των διαφόρων προβλημάτων που προέκυπταν κατά τη διάρκεια των εργασιών της κατασκευής της Πλατείας Ελευθερίας και σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρμόδιος για την παρακολούθηση (επίβλεψη) του έργου, όπως αναφέρεται στην επιστολή σας.

Την εκτέλεση, τη μελέτη και την επίβλεψη του έργου έχει αναλάβει αποκλειστικά από το Νόμο η Α.Μ. Συμπερασματικά θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι η Α.Μ. δεν προέβη σε οποιαδήποτε τροποποίηση της σύμβασης, (όπως αναφέρεται στην επιστολή σας) εργάζεται σκληρά για την υλοποίηση της ούτως ώστε   να ολοκληρώσει το έργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όλες δε οι ενέργειές της, ως Ανώνυμη Εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Δημόσιο, αποβλέπει στην εκτέλεση του έργου με την πλήρη τήρηση της νομιμότητας των περιβαλλοντικών και συμβατικών όρων, το σεβασμό των κατοίκων με στόχο την γενικότερη προστασία  του Δημόσιου συμφέροντος. 

Με αυτή την ευκαιρία κάνουμε έκκληση σε σας και σε όλους τους κατοίκους του Κορυδαλλού να συνδράμουν και να διευκολύνουν την όσο το δυνατό γρηγορότερη εκτέλεση του έργου το οποίο θα αναβαθμίσει και θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα  ζωής της πόλης σας. 

Τέλος αφού σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία ,θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα στη διάθεση της Δημοτικής σας κίνησης  και κάθε συμπολίτη σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
  
Σε -αμέσως επόμενη- ανάρτηση θα  σχολιάσουμε την απάντηση της "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ και τα θέματα που προκύπτουν.
Η επιστολή της υποψηφίας Δημάρχου κας Καίτης Κυλάκου, για την ενημέρωσή σας βρίσκεται εδώ

(Ανάρτηση απο Γρ. Επικοινωνίας)



Δεν υπάρχουν σχόλια: