Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Αλληλεγγύη - Ανυπακοή - Αντίσταση

Πολλοί Κορυδαλλιώτες/σσες, αλλά και άλλοι δημότες/σσες της ευρύτερης περιοχής που δοκιμάζονται από την κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του "Πάμε Αλλιώς" και  στηρίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης, αλλά και ζητούν την συλλογική μας παρέμβαση για την απαράδεκτη στάση της ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα, ακόμη και σε άνεργους και αρρώστους.  Συνεχίζοντας τον αγώνα για τα χαράτσια της ΔΕΗ  διακινήσαμε   από τον Ιούλιο 2012 ΄στη πόλη του Κορυδαλλού το παρακάτω κάλεσμα  το οποίο έχουν υπογράψει δεκάδες δημότες /σσες με στόχο να οργανωθεί πλατειά συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιά τις μαζικές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.


ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Όχι στα χαράτσια της ΔΕΗ και της Εφορίας
Την ώρα που χιλιάδες πολίτες ζουν στα όρια της φτώχειας και πάμπολλα νοικοκυριά αδυνατούν οικονομικά να τα βγάλουν πέρα, την ώρα που η ανεργία έχει χτυπήσει... κόκκινο, κυβέρνηση και τρόικα αποφάσισαν τη συνέχιση της είσπραξης του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) ενιαία, μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος και μάλιστα με την εντολή να μην επιτρέπεται καμιά διευκόλυνση στην αποπληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ .
Η εκβιαστική συσχέτιση της είσπραξης του χαρατσιού με το δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος είναι παράνομη, ανάλγητη, άδικη και αντισυνταγματική. Η σύνδεση του χαρατσιού με το λογαριασμό του ρεύματος θα προκαλέσει για μια ακόμη φορά τεράστια προβλήματα στα δοκιμαζόμενα από την κρίση νοικοκυριά.
Θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε και να συμμετέχουμε σε κάθε αγωνιστική δράση για τη διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών αγαθών. Διεκδικούμε ανυποχώρητα το δικαίωμά μας μας στο δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος και είμαστε απέναντι σε κάθε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για όλους/ες τους συμπολίτες/σσες μας που δοκιμάζονται από τη κρίση.
Συμμετέχουμε επίσης δραστήρια και πρωτοβουλιακά σε όλες τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και τα κινήματα αντίστασης και ανυπακοής που αναπτύσσονται στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Καλούμε τους συμπολίτες/σσες μας να συντονίσουν τα βήματά τους με κάθε σχετική αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ και της εφορίας και οποιουδήποτε άλλου "χαρατσιού" μας επιβάλει η απολύτως μεροληπτική υπέρ των πλουσίων, άδικη και σκληρή δημοσιονομική και φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης, Ε.Ε και Δ.Ν.Τ.
Στον Κορυδαλλό και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις αλληλεγγύης, ανυπακοής και αντίστασης και να πάρετε στα χέρια σας την αντίσταση και ανυπακοή στο χαράτσι της ΔΕΗ και σε κάθε χαράτσι και να πλαισιώσετε όλες τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες/σσες μας
Τηλ. Επικοινωνίας: 6944509625, 210-4949070
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ email
http://pamealliws.blogspot.gr/2012/07/blog-post_16.html



























ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ



ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ email









Δεν υπάρχουν σχόλια: