Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Έξω οι νεοναζί από τις γειτονιές.Κυριακή 25 Σεπτέμβρη: Αντιφασιστική Συγκέντρωση, 1μμ Village Park Ρέντη


Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη: συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη για το Μπλόκο της Κοκκινιάς, πλ. Οσίας Ξένης 12μεσ. και 8μμ στην Μάνδρα Μπλόκου.
Την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη μια ομάδα τραμπούκων φασιστών επιτέθηκε σε Πακιστανούς μετανάστες στην περιοχή γύρω από το Village Park στο Ρέντη. Μέρα μεσημέρι στις 4.30μμ μπήκαν μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 703 κατέ βασαν με τη βία Πακιστανούς μετανάστες και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους στο κεφάλι και σε όλο τους το σώμα. Έσπασαν τα δόντια του 60χρονου Ουμπάντ Ουλά, Ιμάμη στο τζαμί της Νίκαιας και τον άφησαν αιμόφυρτο και άλλον ένα νεότερης ηλικίας που είναι χτυπημένος ακόμα πιο βαριά.
Ανάλογες επιθέσεις έγιναν σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου από φασιστικές ομάδες 15-20 ατόμων με αποτέλεσμα να έχουν χτυπηθεί δεκάδες πακιστανοί μετανάστες στην περιοχή γύρω από το Village Park και σε ακτίνα 5-6 στάσεων του λεωφορείου προς Πειραιά στην περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς. Μάλιστα στις 25 Αυγούστου πέταξαν κάδο με σκουπίδια στο κοντινό Τζαμί στην οδό Καποδιστρίου 18. Λίγες μέρες μετά, την Κυριακή 18/9 έγινε νέα επίθεση αυτή τη φορά σε τζαμί στον Πειραιά στην οδό Αγ. Σοφίας 56. Ομάδα περίπου δεκαπέντε ατόμων με μηχανές πραγματοποίησε επιδρομή όπου έσπασε τα τζάμια, πέταξε σκουπίδια μέσα στο χώρο και τραυμάτισε με σιδερογροθιά έναν μετανάστη στο κεφάλι. Ο κόσμος της γειτονιάς διαμαρτυρήθηκε και έφυγαν αμέσως αλλά η αστυνομία για άλλη μία φορά έκανε πλάτες στην γνωστή συμμορία των νεοναζί, αφού προσήγαγε, δύο μετανάστες και προχώρησε στη σύλληψη του ενός, ο οποίος μάλιστα είναι θύμα εργατικού ατυχήματος στον Ασπρόπυργο

Δεν υπάρχουν σχόλια: