Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτό Συντονιστικό του "Πάμε Αλλιώς" σήμερα ,8μμ.

Το Ανοιχτό Συντονιστικό του "Πάμε Αλλιώς" Θα συνεδριάσει σήμερα, Τρίτη 15/2, στις 8μμ στο δημοτικό στέκι Αγίου Γεωργίου 45,1ος όροφος, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση των αποφάσεων που πάρθηκαν στην πρώτη γιά το νέοέτος συνέλευση των μελών και φίλων της δημοτικής κίνησης.
Στις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου είναι:
- η μαζική συλλογή υπογραφών σε κείμενο- διαμαρτυρία γιά την άμεση επαναφορά των γραμμών Λεωφορείων Α17 και Β17 και την αύξηση των εισιτηρίων, όπως και η κλιμάκωση του αγώνα με συμμετοχή των Κορυδαλλιωτών/σσών.
-πρωτοβουλίες και δράσεις αλληλεγύης και στήριξης σε πολίτες/σσες που βρίσκονται σε ανάγκη με επικαιροποίηση της πρότασής μας γιά το περιεχόμενο μιάς Δημοτικής Κοινωνικής Πολιτικής ( δίκτυο ανέργων, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, δίκτυο εθελοντών γιατρών του Κορυδαλλού κλπ)
- Συντονισμός με άλλες δημοτικές κινήσεις, φορείς και συλλογικότητες γιά την διαχείριση των απορριμμάτων μέσα από προτάσεις που συγκλίνουν σε ένα πράσινο, ρεαλιστικό, εναλλακτικό σχέδιο που βασίζεται στο τρίπτυχο: Πρόληψη – Ανακύκλωση – Κομποστοποίηση σε αντίθεση με την Διοίκηση του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. και την Περιφέρεια Αττικής που σχεδιάζουν για την Αττική την ακριβότερη και την προβληματικότερη επιλογή διαχείρισης των απορριμμάτων με την παράδοση της στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
-Προβολή και ανάδειξη του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά με στόχο την ευαισθητοποίηση της πόλης και της κοινωνίας του Κορυδαλλού στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες σήμερα.
-Συλλογική παρουσία του "Πάμε Αλλιώς" στο δημοτικό συμβούλιο με παρεμβάσεις και προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: