Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το Πάμε Αλλιώς δυναμικά στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μέτα την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της 7ης Νοεμβρίου το <<Πάμε Αλλιώς>> εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.Σύντομα θα γίνει η Ανοιχτή Συνέλευση των μελών και φίλων της Δημοτικής Κίνησης γιά την συνολική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων.

" Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε δυναμική παρουσία στο νέο δημοτικό συμβουλίου με 2 δημοτικούς συμβούλους.
Εκ μέρους της επικεφαλής του συνδυασμού, Καίτης Κυλάκου, ολων των υποψηφίων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, αλλά και όλων των συναγωνιστών και συναγωνιστριών των δυνάμεων της ριζοσπαστικής, ανανεωτικής και οικολογικής αριστεράς, ένα μεγάλο ευχαριστώ παράλληλα με την υπόσχεση ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας μπροστά στις αυξημένες πλέον ευθύνες μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.
Η επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών μας βρίσκει απέναντι σε μια ζοφερή πραγματικότητα και στον Δήμο Κορυδαλλού αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η επίθεση που αναμένεται να δεχθεί η τοπική αυτοδιοίκηση μέσω του <<Καλλικράτη>> αλλα και συνολικότερα οι κοινωνικές δαπάνες για την υγεία την παιδεία και το περιβάλλον σε συνάρτηση με την απορύθμιση προς το χειρότερο των εργασιακών σχέσεων και την αύξηση της ανεργίας, μέσω του μνημονίου και του ΔΝΤ, θα είναι πρωτοφανής.
Γι αυτό σας καλούμε σε εγρήγορση και ετοιμότητα ώστε μέσα από τους μαζικούς, λαϊκούς αγώνες να δώσουμε την δική μας απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις.
Σε ότι αφορά την παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο, δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε ανοικτές διαδικασίες διαλόγου και ενημέρωσης ανα τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε και οι πολίτες να ενημερώνονται και να συμμετέχουν, αλλά και εμείς να αφουγκραζόμαστε τις απόψεις τους και θα τους ορίζουμε ουσιαστικούς συνδιαμορφωτές των προτάσεων μας.
Τον συνδυασμό μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα εκπροσωπήσει η επικεφαλής, Καίτη Κυλάκου και η Ιφιγένεια Γεωργακοπούλου που μετά την καταμέτρηση κατέλαβε την πρώτη θέση στους σταυρούς προτίμησης.
Καλό αγώνα..."


1 σχόλιο:

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα που δώσατε στο Κορυδαλλό και το αποτέλεσμα που σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Είμαι σίγουρος ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος πιό δύσκολη αλλα και ελπιδοφόρα