Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Το Πάμε Αλλιώς αντιστέκεται στο κλείσιμο των μικρών μαγαζιών

Τα μικρά μαγαζιά της πόλης μας απειλούνται!
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες επαγγελ­ματίες – μαγαζάτορες,

Το ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ απευθύνεται σήμερα σε σας, που δουλεύοντας όλη μέρα, προσπαθείτε να επιβι­ώσετε σε δύσκολες και άνισες συνθήκες.
Οι ιδιοκτήτες τους στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι βιοπαλαιστές, που αρκετές φορές έχουν χαμηλότερες απολαβές, ακόμα και από ένα μισθωτό. Το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων δε θα σημάνει τίποτα άλλο στην πόλη μας, εκτός από αύξηση της ανεργίας και μείωση των φορολογικών εσόδων. Αλλά και οι πρώ­ην μαγαζάτορες – μικροί επιχειρηματίες, δύσκολα θα μπορέσουν να ενταχθούν ξανά ως υπάλληλοι πλέον, στην αγορά εργασίας.
Η κυβέρνηση, στις διαταγές της ΕΕ, του ΔΝΤ και του εγχώριου μεγάλου κεφαλαίου, ετοιμάζει και άλλα εισπρακτικά μέτρα, σαν να μην έφταναν τα κατα­στροφικά αποτελέσματα του μνημονίου. Έχει αρχί­σει να δημιουργείται ένας στρατός ανέργων οικογενειαρχών με ανελαστικές υποχρε­ώσεις.
Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα τα οποία ήδη έχουν στηθεί με την ενίσχυση των κ υβερνήσεων, ισοπεδώνουν και υποκαθιστούν το μικρό μαγαζ ί με τα γιγάντια εμπορικά-κέντρα των μεγά­λων πολυεθνικών αλυσίδων. Με εργαζόμενους που θα τους πληρώνουν ψίχου­λα, για να έχουν τα υπέρογκα κέρδη που προσδο­κούν. Με πελάτες όμηρους των τιμών, όπως αυτές τις διαμορφώνουν τα καρτέλ. Τέτοιες ανθρωπο­θυσίες θέλουν οι αγορές, ως άλλος Μινώταυρος, για να ικανοποιηθούν και να μας δανείσουν!
Στηρίζουμε την τοπική αγορά.
Πρέπει να στηριχθούν οι μικρές επιχειρήσεις και τα μαγαζιά του Κορυδαλλού τουλάχιστον με την συμμετοχή τους στις προμήθειες του Δήμου και την παροχή υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: