Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK


Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Παρέμβαση εργαζομένων του Δήμου σε εκδήλωση στη ΔραπετσώναΣε παρέμβαση προχώρησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Δραπετσώνας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Λιντζέρη, στην Ηετιώνεια Πύλη στη Δραπετσώνα.

Παρουσία πολλών καλεσμένων, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικών προσώπων, όπως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος που παρεβρισκόταν στην εκδήλωση αλλά και του Μίκη Θοδωράκη και Δημήτρη Μπάση οι οποίοι στη συνέχεια παραχώρησαν συναυλία, οι εργαζόμενοι του Δήμου μπήκανε στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κρατώντας ένα φέρετρο και δύο κηδειοστέφανα. Προφανώς ο συμβολισμός αναφερόταν στο "θάνατο" μισθών και επιδομάτων και η παράσταση διαμαρτυρίας συνοδεύτηκε από τα αντίστοιχα συνθήματα αλλά και από συνθήματα υπέρ της μνήμης του Γρηγορίου Λαμπράκη.

Κατά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι να φτάσουν στην εξέδρα των επισήμων εμποδίστηκαν από τους λίγους άνδρες της αστυνομίας που βρίσκονται στο χώρο για την εκδήλωση
Πηγή : tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια: