Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Για τον αξιότιμο συντάκτη και τους αναγνώστες του KORYDALLOSNEWS

 Έχουν συμπληρωθεί περισσότερο από 40 ώρες από την αποστολή αυτού του δελτίου ενημέρωσης στην φόρμα που διαθέτει το KORYDALLOSNEWS και μάλιστα με σημείωση στον τίτλο υποβολής
"Δελτίο -Παρέμβαση σχετικά με δημοσίευμά σας "24 Ιανουαρίου 2014- Με την Κυλλάκου ο Συρίγος" Στην προκειμένη περίπτωση, η άμεση δημοσίευση στον ίδιο διαδικτυακό τόπο με το αναφερόμενο, αποτελεί στοιχειώδη δεοντολογική συμπεριφορά. Το ίδιο απαιτείται από όσα και όποια έντυπα μέσα ο διαχειριστής  του  KORYDALLOSNEWS διευθύνει και έχει δημοσιευτεί το αναφερόμενο. 
Για τους παραπάνω λόγους προβαίνουμε σήμερα στην δημοσιοποίηση-ανάρτηση του Δελτίου ενημέρωσης της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης "Πάμε Αλλιώς" 
 30-1-2014
Γραφείο Τύπου
                
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – 28 Ιανουαρίου 2014
Για τον αξιότιμο συντάκτη και τους αναγνώστες του KORYDALLOSNEWS
Σε ανάρτηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας, στις 24 Ιανουαρίου 2014, με τον τίτλο «Με την Κυλλάκου ο Συρίγος», αναφέρεστε στη διεύρυνση της Ανοιχτής Δημοτικής Κίνησης «Πάμε Αλλιώς», με τη συμμετοχή του κ. Αποστόλη Συρίγου και παρουσιάζετε σχετικό ρεπορτάζ.  
Η συγκεκριμένη ανάρτηση, -παρότι- δεν αποτελεί «τυπική ανακρίβεια», ωστόσο δεν αποδίδει την συνολική πραγματικότητα της διεύρυνσης του «Πάμε Αλλιώς», που διαθέτει ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία.
Με εκτίμηση στο ρόλο του ηλεκτρονικού τύπου, θεωρούμε σκόπιμο να γνωρίζουν οι αναγνώστες σας τα ακόλουθα:
«Στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00μμ, σε ανοιχτή εκδήλωση στις Πλειάδες, παρουσιάζουμε τη διακήρυξη του «Πάμε Αλλιώς»
Στην ανοιχτή εκδήλωση, πράγματι συμμετέχουν:
Ο Αποστόλης Συρίγος, επικεφαλής της ιστορικής «Δημοκρατικής Ενότητας» το 2002 και το 2006 και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, μαζί με στελέχη και ενεργούς πολίτες της παράταξης
Σύσσωμος ο ιδρυτικός πυρήνας και ο μεγάλος κορμός της δημοτικής οργάνωσης πολιτών «16χρονη Πόλη» καθώς και ο ενεργός, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο «Κορυδαλλός - 16χρονη πόλη» δημοτικός Σύμβουλος, Ηλίας Κρούπης.
Τα παραπάνω, έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη, με αναρτήσεις, από την περασμένη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στον επίσημο διαδυκτιακό τόπο http://pamealliws.blogspot.gr/
 Η πολυετής διαδρομή συνέπειας- παρουσίας και δράσης στη ζωή της πόλης και η σταθερή τοποθέτηση του «Πάμε Αλλιώς» στην υπόθεση της ανατροπής των μνημονίων και των κεντρικών και τοπικών πολιτικών εκφραστών τους, αποτελούν την ισχυρή βάση αυτής της μεγάλης συμπαράταξης. Η συμπαράταξη αυτή, ενισχύει την αριστερή –ριζοσπαστική- οικολογική φυσιογνωμία του «Πάμε Αλλιώς» και δικαιώνει την ιστορική του πορεία.
Αυτή η πορεία, θα επιβεβαιωθεί με την αποφασιστική συμμετοχή και την τελική επιλογή των πολιτών, στις δημοτικές εκλογές.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της νίκης και της ανατροπής!»
 Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση «Πάμε Αλλιώς»
Επικοινωνία : 6944509625,6974626660











.



το γραφείο τύπου



(1 συνημμένο αρχείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: