Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Το ζήτημα δεν είναι να γίνουμε καλοί σαμαρίτες, αλλά να απαλλαγούμε από τους ληστές»!

Η υποψήφια Δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης "Πάμε Αλλιώς" , Καίτη Κυλάκου, στο χαιρετισμό της στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κορυδαλλού μεταξύ άλλων ανέφερε:
« ...Είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε το 2014 τη χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει  και οι ανάγκες των ανθρώπων θα μπουν πάνω από τις ανάγκες των δανειστών.
Για τη δημοτική κίνηση “Πάμε Αλλιώς”  οι ανάγκες των φτωχών ανθρώπων της πόλης μας και των εργαζομένων αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα  και μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανατροπή των αρπακτικών που μας κλέβουν τη ζωή.
Στο πλαίσιο αυτό επαναφέρουμε επικαιροποιημένη την πρότασή μας με τα 1ο έκτακτα μέτρα στήριξης των συμπολιτών μας που πλήττονται από  την κρίση.
Απαιτούμε να μην υπάρξει καμία  απόλυση εργαζομένου στο Δήμο Κορυδαλλού .
Να αγωνισθούμε όλοι για να μην μείνει  απλήρωτος κανένας  εργαζόμενος .
Με έργα και αναπλάσεις, όσο απαραίτητα και αναγκαία μπορεί να είναι, η δοκιμαζόμενη κοινωνία δεν μπορεί να σταθεί όρθια.
Γιατί  Κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ρεύμα, χωρίς περίθαλψη, χωρίς νερό, χωρίς ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Καλούμε τους πολίτες του Κορυδαλλού  να στηρίξουν τις αυτοδιαχειριζόμενες-αυτόνομες πρωτοβουλίες και δομές αλληλεγγύης, όπως  οι επιτροπές κατοίκων ενάντια στις διακοπές ρεύματος και στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας , το Αλληλέγγυο  Ιατρείο Πειραιά, τις αγορές χωρίς μεσάζοντες, ώστε να διαμορφώσουμε  ένα πλειοψηφικό ρεύμα αμφισβήτησης και ανατροπής της  κυρίαρχης άποψης και πολιτικής.
Γιατί «το ζήτημα δεν είναι να γίνουμε καλοί σαμαρίτες, αλλά να απαλλαγούμε από τους ληστές»!

Καλή χρονιά »

Δεν υπάρχουν σχόλια: