Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η απάντησή μας στον κ.Διαμαντίδη και στο ρεσιταλ των συκοφαντιών του

Δήλωση της Καίτης Κυλάκου και της Ιφιγένειας Γεωργακοπούλου, δημοτικών συμβούλων του "Πάμε Αλλιώς"

Χθες, επέτειο της 28ης Οκτωβρίου,ενώ οι πολίτες αυθόρμητα σε όλη την Ελλάδα, από την Θεσσαλονίκη μέχρι το Ηράκλειο και από την Σύρο μέχρι τον Πειραιά και τον Κορυδαλλό,ζητούσαν να σταματήσει η εξόντωση της κοινωνίας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β΄Πειραιά,κ. Διαμαντίδης, συνυπεύθυνος και συμμέτοχος μιας κυβέρνησης που έσπειρε ανέμους και θέρισε θύελλες, μέσα από ένα ρεσιτάλ συκοφαντιών,ύβρεων,ανακριβών και ψευδών γεγονότων,με προφανή την πρόθεσή του να βλάψει την τιμή και υπόληψή μας, με κατ΄επανάληψη και κατ΄εξακολούθηση δηλώσεις του σε τηλεοπτικά κανάλια και σταθμούς ανέφερε επί λέξει "... για «χυδαιότητες» από «αποβράσματα» και είπε ότι αναγνωρίζει στα πρόσωπα αυτών που οργάνωσαν τη διαμαρτυρία γνωστούς δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ από τον Κορυδαλλό..." Φαίνεται ότι η αγανάκτηση και η αυθόρμητη αντίδραση των απλών καθημερινών ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας στον Κορυδαλλό και στην Β΄Πειραιά, ενδεχομένως και πολλών πρώην ψηφοφόρων του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ,τον οδηγούν σε ψευδείς, ανυπόστατες και συκοφαντικές δηλώσεις.
Η απάντησή μας στα ψεύδη και τις συκοφαντίες του είναι άμεση και σαφής: Προσφεύγουμε στα ποινικά και αστικά δικαστήρια και καταθέτουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη με τη δέσμευση το ποσό που θα επιδικαστεί να διατεθεί στους/στις ανέργους του Κορυδαλλού.
Θα συνεχίσουμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω στην κοινωνία και την πόλη να αγωνιζόμαστε μαζί με τους πολίτες γιά αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ "Πάμε Αλλιώς"
Καίτη Κυλάκου
Ιφιγένεια Γεωργακοπούλου
To Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: