Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Συζήτηση γιά τον Καλλικράτη

Σας καλούμε την Τετάρτη, 22-12-2010 και ώρα 8μμ στο στέκι του "Πάμε Αλλιώς", Αγίου Γεωργίου 45 γιά να συζητήσουμε τα νέα δεδομένα στην Τ.Α. συνολικά ,αλλά και στον Δήμο Κορυδαλλού, με την εφαρμογή του Καλλικράτη.Στην συζήτηση θα γίνουν παρεμβάσεις από τον Θανάση Μπαρτζώκα,πρώην Δήμαρχο Καισαριανής και από τον Κυριάκο Θεοδωρακάκο,Πολιτικός Συντονιστής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσίνι Καλημέρα. Την συζήτηση θα συντονίσει η επικεφαλής του "Πάμε Αλλιώς", Καίτη Κυλάκου.
Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση "Πάμε Αλλιώς" στην νέα αυτοδιοικητική περίοδο συνεχίζει την αγωνιστική παρουσία της στην πόλη και την κοινωνία του Κορυδαλλού.Η εκλογή δύο δημοτικών συμβούλων μας δίνει την δυνατότητα να οργανώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη μαχητικότητα και σε νέες βάσεις τις παρεμβάσεις μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να συναντηθούμε στις γειτονιές και τα στέκια της πόλης με τον κόσμο ης εργασίας και της δημιουργίας που πλήττεται από την πολιτική της Κυβέρνησης, τα Μνημόνια και τους μηχανισμούς του Δ.Ν.Τ.
Ιδιαίτερα η Τοπική αυτοδιοίκηση δοκιμάζεται σκληρά από το αβάσταχτο βάρος των πολιτικών του Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. – Ε.Κ.Τ. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι τραγικά ορατά στο τομέα των κρατικών επιχορηγήσεων με την δραματική περιστολή των ΚΑΠ από 3 δις το 2009 σε περίπου 2 δις. το 2010 σύμφωνα με υπολογισμούς τις ΚΕΔΚΕ… και έχει ο θεός!!!
Η υπερψήφιση του ‘Καλλικράτη όχι μόνο δεν συνοδεύεται από μία επιβεβλημένη γενναία χρηματοδότηση (περίπου 5 δις κατά τους υπολογισμούς της ΚΕΔΚΕ) αλλά στην ουσία απουσιάζει η απαραίτητη ανακατανομή των πόρων υπέρ της αυτοδιοίκησης που είναι εκ των ων ουκ άνευ για να χρηματοδοτηθούν οι νέες αρμοδιότητες που περιέχονται στους ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: