Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Πρωτοχρονιά στον Κορυδαλλό ......Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ σας εύχεται Καλή χρονιά !!!





Οι φωτογραφίες είναι από το indymedia και λήφθηκαν από την χθεσινή συγκέντρωση 500-700 ατόμων στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η ενημέρωση από το Indy: "...Με κόσμο, και ανταπόκριση από τους/τις κρατούμενους/ες.Η χθεσινή πορεία στον Κορυδαλλό είχε πολύ κόσμο, μεταξύ 500 και 1.000 ατόμων. Σύμφωνα με αφηγήσεις κόσμου που συμμετείχε, η διαδήλωση κινήθηκε κάπως σκόρπια προς το ψυχιατρείο των φυλακών και κάπως πιο συντεταγμένα μετά προς τις γυναικείες φυλακές. Εκτοξεύτηκαν βεγγαλικά την ώρα της αλλαγής του χρόνου, και το πιο συγκινητικό - κι αυτό που έδειξε πως είχε αξία η παράτολμη (λόγω ώρας και μέρας) απόφαση για πορεία συμπαράστασης ήταν σωστή - ήταν η ανταπόκριση από τους/τις φυλακισμένους/ες που άναψαν φωτιές μέσα από τα κελιά τους, ανταποδίδοντας το "λευτεριά" και το "καλή χρονιά". Υπάρχουν και φωτό, θα τις ανεβάσω αργότερα. Μπράβο στον κόσμο που αψήφησε τις κοινωνικές υποχρεώσεις που γεννιούνται πάντα τέτοια μέρα και βγήκε στο δρόμο. Καλή χρονιά, εξεγερμένο το '09..."





Μάθαμε ότι η εκδήλωση του συντονιστικού των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων Κορυδαλλού είχε μεγάλη επιτυχία. Μπράβο παιδιά και καλή χρονιά!!!



Το καραβάκι είναι αγορασμένο πέρυσι από το μαγαζί που λειτουργεί το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην Αθήνα σε στοά της Φειδίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: