Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

"Πάμε Αλλιώς" 

Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία, η κατάσταση στο Ιράκ και το Αφγανιστάν καθώς και η γενικότερη κλιμάκωση της έντασης των πολεμικών συγκρούσεων και της αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Μεσογείου είναι η βασική αιτία δημιουργίας εκατομμυρίων προσφύγων. Η αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης δεν είναι οι ξενοφοβικές και ρατσιστικές πρακτικές συγκεκριμένων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που ορθώνουν φράκτες και εγκαλούν την Ελλάδα για την πολιτική της. Η οριστική λύση του προβλήματος για πρόσφυγες και μετανάστες είναι η ειρήνευση στη Συρία και το Ιράκ και γενικότερα στην περιοχή. Μέχρι να επιτευχθεί αυτή, η χώρα μας και ο λαός μας.
• θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη της αλληλεγγύης και της φιλοξενίας.
• θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να μείνουν τα σύνορα ανοικτά και να υπάρχουν ασφαλείς διάδρομοι για να πάνε οι ξεριζωμένοι όπου επιλέξουν.
• θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των προσφύγων που δικαιούνται διεθνούς προστασίας από τη συνθήκη της Γενεύης.
• θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σθεναρά ώστε να μην κινδυνεύσει ούτε μια προσφυγική ζωή με μέσα από διαδικασίες επαναπροώθησης που απαγορεύονται από διεθνείς συνθήκες και την ελληνική νομοθεσία και που είναι ξένες στο κοινό αίσθημα του λαού μας.
Το "Πάμε Αλλιώς" θέλοντας να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια διαθέτει χρηματικό ποσό για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεντρώνει στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης, Γρ. Λαμπράκη 240 ( Αριστερά του Δημαρχείου, Γραφεία Δημοτικών Παρατάξεων) τρόφιμα και διαφορά είδη και τα προωθεί προς την ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
Καλεί τους δημότες και τις δημότισσες μας και όποιον/α μπορεί να προσφέρει κατά προτίμηση κάποιο από τα παρακάτω. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά από 8-3-2016 και ώρα 5.30 μμ μέχρι 8.30 μμ στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης (Γρ. Λαμπράκη 240, Αριστερά του Δημαρχείου, Γραφεία Δημοτικών Παρατάξεων)
Τρόφιμα: βρεφικά γάλατα σε σκόνη, βρεφικές κρέμες, παστεριωμένο γάλα μακράς διάρκειας φρυγανιές, μπισκότα, τσάι (σε φακελάκια), τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διαρκείας, που δεν χρειάζονται ψυγείο. Λοιπά είδη: πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια, σακούλες σκουπιδιών και θερμικά ποτήρια
Είδη ατομικής υγιεινής : Σαμπουάν, υγρό σαπούνι, αφρόλουτρα, χαρτί τουαλέτας, μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες
Ρουχισμός: βρεφικά και παιδικά ρούχα, -παπούτσια (με εμφανές το νούμερο), αδιάβροχα, Sleeping bag
Για τα παιδιά: Μπαλόνια, Χαρτί Α4, Μαρκαδόροι, Χαρτοταινίες, Πίνακες ανακοινώσεων (από φελλό)
Τηλ. επικοινωνίας : 6977209407, 6944509625, 6948054065, 69748441961
Κορυδαλλός 07-03-2016 Για το Πάμε Αλλιώς
Η επικεφαλής
Καίτη Κυλάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: