Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK






Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το "Πάμε Αλλιώς" θα ανακοινώσει τους πρώτους 25 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους την προσεχή Δευτέρα

Το «Πάμε Αλλιώς» μπαίνοντας στη τελική ευθεία για τη μάχη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου και έχοντας πετύχει μία μεγάλη συμπαράταξη δυνάμεων της πόλης είναι έτοιμο να καταθέσει στη τοπική κοινωνία ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής. Το μεγάλο προσκλητήριο που απευθύναμε σε όλες τις ζωντανές και δημιουργικές δυνάμεις, σε συλλογικότητες και προσωπικότητες, δίνει νόημα στη συμμετοχή και στη συστράτευση ανθρώπων με ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς. Έχουν για εμάς ιδιαίτερη αξία και σημασία τα χαρακτηριστικά, η δράση και η παρουσία κάθε συμπολίτη μας που θα πλαισιώσει αυτό το ψηφοδέλτιο.
Η ευρύτερη πολιτική ταυτότητα και το στίγμα που εκπέμπει κάθε υποψηφιότητα και που δεν μπορεί να μην είναι στον αντίποδα της πολιτικής που καταστρέφει τη χώρα και διαλύει τους πολίτες της.  
Η κοινωνική αναφορά, μέσα από τη συλλογική δράση, την επαγγελματική καταξίωση και την ενεργή σύνδεση με κάθε δημιουργική δραστηριότητα στον αθλητισμό, στο πολιτισμό, στην παιδεία και στα κινήματα.
Η αυτοδιοικητική αντίληψη και προσέγγιση των ζητημάτων και η γνώση των προβλημάτων της πόλης μας και της ζωής μέσα σε αυτήν.
Η διάθεση προσφοράς και η ανιδιοτέλεια μαζί με το συλλογικό πνεύμα και πλήρη απουσία στοιχείων παραγοντισμού και πελατειακής αντίληψης για τα πράγματα. 
Όλα τα παραπάνω αποτυπώνουν με το ποιο ουσιαστικό τρόπο τη φυσιογνωμία της παράταξης και της προσπάθειας μας και δίνουν δείγμα γραφής για την επόμενη μέρα, για το ύφος και τη κατεύθυνση της πολιτικής που θα ακολουθήσουμε.
Κάθε πρόταση συμμετοχής που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά είναι καλοδεχούμενη και αναγκαία για να χτιστεί στη πράξη το μεγάλο δημοκρατικό μέτωπο ανατροπής στη πόλη μας και να αλλάξουμε σελίδα.    
Οι πρώτοι 25 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θ΄ ανακοινωθούν την προσεχή Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: