Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK


Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Μπάζα παντού στα Λατομεία του Σχιστού Κορυδαλλού αντί για Αθλητικό Κέντρο και έργα Πολιτισμού και Αναψυχής

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση του Κορυδαλλός με την επισήμανση ότι η Δημοτική Κίνηση "Πάμε Αλλιώς"  μαζί και με τους φίλους/ες  και συναγωνιστές/τριες της Δημοτικής Κίνησης "Δεκαεξάχρονη Πόλη" , το Σύλλογο Άνω Κορυδαλλού "Αναγέννηση" , την Επιτροπή γιά την απομάκρυνση-κατεδάφιση του ΚΥΤ της  ΔΕΗ  στα Λατομεία ,  αλλά και με πολλούς/ες ανέντανχτους/ες  πολίτες/σσες  εδώ και χρόνια  έχουμε  αναδείξει το ζήτημα της εναπόθεσης κάθε είδους μπαζών, απορριμάτων και αποβλήτων στο χώρο των Λατομείων , στους πρόποδες του Όρους Αιγάλεω." Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα..."
 
 "Κορυδαλλός: η πόλη κάτω από τα ΜΠΑΖΑ!!!

Το Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού θα ήταν το μεγαλύτερο έργο στον Νομό Πειραιά τα τελευταία χρόνια αλλά κατέληξε ως μία ανοικτή χωματερή 115 στρεμμάτων με μπάζα και σκουπίδια. Ξεκίνησε ως απαλλοτρίωση ύψους κοντά στα 3.500.000€ αλλά μετά την παρέμβαση- κατασκευή αυθαίρετου ΚΥΤ από την ΔΕΗ στην περιοχή το τίμημα αυτό εκτινάχθηκε στα στα 17.000.000 με 18.000.000€.... 

 Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτης τι έχει να μας πει που το έργο ήδη έχει χαθεί κάτω από τα τελευταία και πάρα πολλά μπάζα;;;


Ο χώρος προορίζεται-ονταν για το "Αθλητικό Κέντρο Σχιστού Κορυδαλλού" η σύμβαση όμως διαλύθηκε και το έργο βρίσκεται στον αέρα πριν από το 2010 και  όπως μας ενημέρωσε ο τότε αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κορυδαλού κ. Φίλης Μ. "Δυστυχώς είχαμε μια αρνητική εξέλιξη, αφού η σύμβαση που είχε υπογραφεί από την ΓΓΑ με τον εργολάβο δεν έλαβε υπόψη της τη μεταφορά και την απόθεση τεραστίων όγκων μπαζών που ανεξέλεγκτα έχουν εναποθέσει εκεί επί σειρά ετών οι καταπατητές".

 Υ.Γ. για πια μπάζα μιλούσε ο κ. Φίλης για αυτά που καθημερινά ρίχνουν από τοτε και μετά τα φορτηγά και βλέπουμε φρεσκα φρέσκα στις εικόνες με φωτογραφίες λήψης από την ίδια την οδό της οικίας του;;; ή μήπως για κάτι άλλο;;; Τι συμβαίνει στον Κορυδαλλό;;;"
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: