Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 6944509625,210-4964500,210-4949070

email: pamealliws@yahoo.gr

FACEBOOK LINK


Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/06

Η Λαϊκή Συνέλευση Πειραιά στην πλ.Κοραή
συνεδριάζει κάθε Δευτέρα στις 20.00΄μμ
Στηρίζουμε το παρακάτω ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης της πλ. Συντάγματος:
Τώρα μιλάμε εμείς!

Από τις 25 Μαϊου, χιλιάδες πολίτες έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μάς ενώνουν η αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν καθώς και ο πόθος μας για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά είμαστε και θα μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!
Ταυτόχρονα, ανάλογες κινήσεις γίνονται παντού στην Ευρώπη. Την Κυριακή 5 Ιουνίου συντονίζουμε πανευρωπαϊκά το βηματισμό μας και δίνουμε ραντεβού στις 6:00 στο Σύνταγμα, σε όλες τις πλατείες της χώρας, και παντού στην Ευρώπη. Πρέπει να ακουστεί παντού δυνατά η φωνή μας:
-γιατί δεν μπορεί να θυσιάζονται ολόκληροι λαοί για να μη ζημιωθούν οι δανειστές- το χρέος δεν είναι δικό μας και δεν θα το πληρώσουμε,
-γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, δεν μπορεί πια να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς και πρέπει να ανατραπεί,
-γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας, χωρίς τη διαρκή τρομοκρατία της ανεργίας.
-γιατί πρέπει να τιμωρηθούν όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο.
-γιατί η δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων,
-γιατί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει.
Η οργανωμένη παραπληροφόρηση δεν μας φοβίζει. Θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με άλλο προσωπείο όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο: ΔΝΤ, Μνημόνια, τρόικα, κυβερνήσεις, τράπεζες και όσοι μάς εκμεταλλεύονται. Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε ενωτικά και συλλογικά μέχρι “Ταραχή να πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα να υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου”

Άμεση δημοκρατία τώρα!

Η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος-2 Ιούνη 2011

Στην Λαϊκή Συνέλευση ,που έγινε στην πλ.Κοραή στον Πειραιά στις 13-06-2011
ψηφίστηκαν επίσης τα εξής:

--Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και ανέργων της ζώνης του Περάματος και όλους τους αγώνες των εργαζομένων σε κάθε πόλη.
--Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην πανεργατική απεργία.
--Για την κινητοποίηση την Τετάρτη στις 15 Ιουνίου στην πλ.Συντάγματος και για την περικύκλωση της Βουλής , οι πειραιώτες δίνουμε ραντεβού στις 07.30’πμ στον ηλεκτρικό για να ανέβουμε όλοι μαζί..Όσοι από εμάς συναντηθούμε στην Αθήνα , μπορούμε να βρεθούμε , μετά τις 12.00μμ στο τέλος του πεζόδρομου της Ερμού , στην πλ.Συντάγματος.
--Αύριο Τρίτη , συμμετέχουμε στην συγκέντρωση-κινητοποίηση ,για την απεργία στις 19.00’μμ στην πλατεία του ηλεκτρικού Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: